Odvážný startup aneb konec jedné éry

Nedávno se v médiích objevila zpráva o odvážné vizi, že do čtyř let nebudou třeba tiskárny, protože papírové dokumenty budou zcela vytlačeny a nahrazeny elektronickými dokumenty, které si hravě prohlédneme na stále levnějších a dostupnějších tabletech. I když se dá s touto vizí poměrně úspěšně polemizovat, máme pro vás daleko zajímavější využití tabletů a mobilních telefonů.

Již pár let několik nadšenců vyvíjí a rozvíjí velice zajímavý nápad, který je v současné době v poměrně pokročilé fázi. Protože na pokračování vývoje jsou třeba další investice, obrátili se vývojáři této aplikace pro tablety a mobilní telefony na náš server, aby jsme jim pomohli rozjet tento nadějný startup.

Server E-TVRZ.com vám s hrdostí představuje aplikaci

E-toilet paper
(E-toaletní papír)

PICtpNa základě myšlenky a zkušeností, že toaletní papír dojde vždy v té nejnevhodnější chvíli, kdy ho nejvíce potřebujeme, ale mobilní telefon nebo dokonce tablet máme po ruce vždy, vznikl tento geniální nápad. Vytvořit mobilní aplikaci, která zcela vytlačí klasický toaletní papír z našich záchodů.

Aplikace E-toilet paper bude vydána ve dvou verzích. Ve verzi FREE a PRO.

Verze FREE bude zdarma, bude obsahovat základní typy toaletních papírů, jedno a dvou vrstvé a mimo bílé a šedivé barvy budou k dipozici ještě tři další základní odstíny. Hlavně si ale uživatel bude muset před každým použitím vyslechnout patnácti vteřinovou reklamu, kterou nebude moci přeskočit.

Verze PRO bude samozřejmě placená, finální cena ještě nebyla stanovena a samozřejmě reklamy budete moci přeskočit. Uživatel si bude moci nastavit libovolný počet vrstev papíru, drsnost povrchu, některý z typů materiálu, od recyklovaného papíru až po satén, k dispozici bude třicet dva tisíc barevných odstínů a široký katalog vzorů. Na papír lze zobrazit i libovolnou fotografii, takže si uživatel může vybrat kým si zrovna vytře. Z komunitních internetových stránek si uživatel bude moci stáhnout různé připravené druhy toaletních papírů.

Jak autoři aplikace naznačili, v přípravě jsou i hardwarové gadgety. Například budete moci k mobilnímu telefonu připojit rozprašovač vůní nebo malou spršku s funkcí bidetu. Ale to je zatím hudba budoucnosti.

Závěrem snad lze už jen napsat motto celého projektu:

Stačí jen utřít a opláchnout. Jak budete Vaše mobilní zařízení využívat dál je jen na Vás.

1 EUR Vaše jméno i s fotografií a poděkováním bude zobrazeno na základním typu toaletního papíru z recyklovatelného materiálu.
2 EUR Vaše jméno i s fotografií a poděkováním bude zobrazeno na toaletním papíru z rýžového papíru.
5 EUR Vaše jméno i s fotografií a poděkováním bude zobrazeno na sametovém toaletním papíru.
25 EUR Obdržíte zdarma FREE verzi aplikace E-toilet paper o celých třicet dní dříve než bude zveřejněna na Google Play. V aplikaci bude odemčena možnost přeskočit patnácti vteřinovou reklamu.
99 EUR Obdržíte zdarma PRO verzi aplikace E-toilet paper o celých šedesát dní dříve než bude zveřejněna na Google Play. Uživatel dostane roční přístup na komunitní internetové stránky, kde bude možné stahovat předpřipravené typy toaletních papírů.
999999 EUR Pouze pro první tři zájemce, výrobce mobilních zařízení. Výrobce mobilního zařízení dostane k dispozici exkluzivní multilicenci pro využití aplikace E-toilet paper ve svých mobilních zařízení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..