Nelehký život šťeňátek

Příběh, který vám budu vyprávět se opravdu stal. Je to příběh tragický a rozhodně není pro slabší povahy.
Byla jednou jedna rodina, šťastná rodina, rodina taková jakou chce každý mít. Tatínek, maminka a dvě roztomilé dětičky. Takže tahle rodina si žila moc spokojeně, ale jedno jediné jim k dokonalému štěstí přeci jen chybělo. Rodině chyběla nějaká ta němá tvář, čtyřnohý člen rodiny, který všem do života vnese neustálou radost a veselí.
A tak jednoho dne, když děti přišly domů ze školy, zjistily, že tatínek jim obstaral pejska. Takovou malou chlupatou kuličku, malinkatého Yorkshire Teriéra. To bylo radosti, to bylo veselo. Teriérek byl přítulný, děti ho milovaly a tatinek s maminkou se usmívali, když viděli tu obrovskou dětskou radost.
Ale za několik týdnů přišel ten tragický okamžik. Bylo krásné nedělní ráno, děti seděly s tatínkem u stolu, maminka připravovala snídani, štěňátko hravě dovádělo na podlaze a pletlo se mamince pod nohy. Ach, kéž by tyto šťastné chvíle trvaly věčně. Leč osud byl proti tomu. Prostě a krátce, maminka otevřela mrazák a z toho vypadla mražená kachna přímo na pejska. Nechci to moc rozmazávat, protože malý mazlíček byl i bez toho rozmáznutý po podlaze dost. Dokážete si představit, co asi z malého šťěňátka zbylo. Pro rodinu to byl velký šok. V hrobovém tichu snědli nedělní kachnu, které se naštěstí nic nestalo a život šel dál.
Ale uběhlo pár týdnů a tatínek opět přichystal krásné překvapení. Přinesl domů nového Yorkshire teriérka. A opět byl vidět radostný svit v dětských očích a bytem se nesl smích celé rodiny. Nastalo jaro a jako všichni správní lufťáčci vyrazili na chatu. Tráva se zelenala, stromy pučely, sluníčko hřálo. Štěňátko si hrálo na zahradě, skotačilo a dovádělo. Když tu se jako blesk z čistého nebe snesl dravý pták a malého pejska odnesl. Nikdo už ho nikdy neviděl.
Od té doby, už si rodina nikdy žádného pejska nepořídila. Rodiče dětem nakoupili plyšová zvířátka a od té doby žili šťastně a spokojeně až do té doby než se všichni zabili při autonehodě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..