Pokračování slavného filmu

Dvacet let po uvedení jednoho z nejslavnějších milostných filmů Hříšný tanec (Dirty Dancing, čti Dirty Dancing) se američtí filmaři rozhodli oživit příběh lásky v rytmu žhavého tance.
Protože se doba a hlavně filmoví diváci přeci jen za tu dobu změnili, o čemž svědčí i fakt, že volné pokračování filmu u diváků spíše propadlo, rozhodli se producenti snímek vytvořit dle obrazu dnešního diváka. Je jasné, že v době, kdy Americe vládnou fast-foody, módní firmy masivně zdražují vlivem rostoucích nákladů na materiál oděvů a v kinech v celých Spojených státech se instalují sedadla dvojnásobné šířky, nikoho podvyživená Baby v podání Jennifer Grey do kina nenaláká.
Podle vyjádření režiséra G.W. MacDonalda se pravděpodobně ve snímku nesetkáme ani s idolem žen let osmdesátých Patrickem Swayzem (čti Patrik Švejc), přestože již kvůli roli v pokračování Hříšného tance odmítl několik zajímavých nabídek a v současnosti se snaží přibrat požadovaných 20 kilogramů.
„Prostě není možné v Zemi Svobody a Obezity uspět s hvězdami typu Twiggi,“ říká dále režisér. Nakonec nám prozradil i název nového filmu, již v dohledné době se můžeme těšit na Břišní tanec.

Břišní Tanec

Další zajímavý článek k danému tématu s bravurním překladem si můžete přečíst zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..