Islámský stát zveřejnil postup jak zaslat svou manželku

Po té, co Islámský stát zveřejnil ceník žen, zveřejnil i několik video návodů jak zaslat svou manželku s co nejnižšími náklady

Před tím než se rozhodnete poslat svou ženu jako otrokyni do Islámského státu, který v minulých dnech zveřejnil výkupní ceny žen, si pečlivě propočítejte, zda se vám tato transkace vůbec vyplatí. Aby Vám nakonec nezbyly oči pro pláč jako kolegům z naší rekace. Ti, kteří v euforii bez uvážení poslali svou ženu doručovací službou na dobírku, byli nemile překvapeni kurzem iráckého dináru. Dvacet tisíc iráckých dinárů zní sice lákavě, ale po přepočtu zjistíte, že dostanete přibližně 370 Kč, což nepokryje ani náklady na přepravu. Jediný, kdo mohl na prodeji vydělat, byl majitel našeho vydavatelství Helmut S. (72 let), který chtěl prodat svou o 51 let mladší ženu oplývající blonďatou hřívou a hrudí velikosti G z přírodního silikonu. Ta ovšem svého manžela nakonec přemluvila, aby ji poslal do Dubaje s přepravní a doručovací službou Dubai Airlines. Prý Islámský stát jako islámský stát. Nakonec to našeho vydavatele vyšlo nejdráž a ještě se mu jeho žena po měsící vrátila.

Ti kdož se nechcete spálit stejně jako naše redakce si tedy vyberte pečlivě kurýrní službu a prohlédněte si následující videonávod jak co nejefektivněji poskládat manželku do přepravní krabice.

One thought on “Islámský stát zveřejnil postup jak zaslat svou manželku

  1. Pingback: První příspěvek na našich stránkách | 3F - home made 3d

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..